HANNU & TUMPPI

Hannu toimi 34 vuotta poliisina ja siitä 28 vuotta poliisikoiraohjaajana, kilpaillen työnsä ohella niin virkakoira- kuin siviilikisoissa.

Rotuina on Hannulla ollut saksanseisoja Akiina's Dino harrastekoirana (valjakkohiihto), saksanpaimenkoirat Jeri (harrastekoira), Rajan Rio ja Karri, dobermann Rambo, rottweiler Colacolan Aquita ja belgianpaimenkoirat malinois Pois Kattoo Clip ja Prowaffe's Dumle poliisikoirina.

Beuceronit Myöhän Assser , jonka kanssa Hannu harrasti hakua KVA ja tokoa TK2 sekä Black Carambas Oriane Le Belle , jonka kanssa Hannu on suorittanut Bh-kokeen ja haussa HK3 ja TK2..

Hannu on myös suorittanut Suomen Kennelliiton Pk-koetoimitsijakurssin.

Hannu toimii Kennelkerhon puheenjohtajana ja kuuluu Suur-Savon Kennelpiirin palveluskoirajaostoon.

Kennelkerhon koulutusohjaajat

Hannu Myöhänen

Arja Myöhänen

ARJA & ADISA

Arja on ollut Hannun mukana Pois Kattoo Clip, Sucikan AfroditeProwaffe's Dumle, Myöhän Asser ja Myöhän Adisa -koirien koulutuksessa ja käynyt palveluskoirakokeissa alokasluokassa beauceron Myöhän Asserin kanssa ja beauceron Sucikan Afroditen sekä Myöhän Adisan kanssa voittajaluokassa.

Myöhän Adisan kanssa Arja on saavuttanut HK3:n ja FI KVA:n arvon. Adisan kanssa Arja myös kilpailee Toko-kokeissa voittaja-luokassa ja Sucikan Afroditen kanssa hän suoritti järjestyksenvalvojakoirakokeen hyväksytysti vuonna 2007.

Arja on Suomen Kennelliiton TOKO-koulutusohjaaja ja Suomen palveluskoiraliiton koulutusohjaaja. Arja on myös suorittanut Kennelliiton Pk- ja toko-koetoimitsijakurssin sekä tokon liikkeenohjaajakurssin.

Arja toimii myös Kennelkerhon Toko-vastaavana.


Satu Behm

Satu & Tinja

Kotoa löytyy seitsemän koiraa ikähaarukassa 1-13v. Kasvatan pienimuotoisesti shetlanninlammaskoiria, collieita ja bordercollieita kennelnimellä "Sericas".

Olen aloittanut koirien kanssa kilpailemisen jo 20-vuotiaana ja on sen jälkeen kilpaillut henkilökohtaisissa sekä joukkue SM-kilpailuissa Tokossa. Lajeina on tokon lisäksi ollut myös jälki, rauniot ja vesipelastus.

Satu on suorittanut myös lukuisia koiriin liittyviä koulutuksia ja kursseja ja on Kennelliiton TOKO-koulutusohjaaja, - liikkeenohjaaja ja -koetoimitsija.

Maarit Kataikko

Maarit & Lumi

Kotoa löytyy valkoinen kääpiösnautseri Hoarfrost's All Just Joy "Lumi", jonka kanssa vähän näyttelyissä käyty ja kaksi kertaa kokeiltu tokon ALO-luokkaa. Nykyisin kaikenlaista kotioloissa höntsäillään.


Näyttelyitä on jonkin verran tullut kierrettyä. Oppia käyty saamassa Juha Karekselta handler-kurssin osalta ja koiran rakenne-luennolta. Lisäksi olen käynyt Salme Mujusen koiran rakenne-luennolla.

Maarit on kennelkerhon hallituksen jäsen ja webmaster ja toimii näyttelyjaoston-vastaavana näyttelytreenin osalta ja on näyttelytreenien vetäjänä ja silloin tällöin myös arkitottiksen vetäjänä Savonlinnassa.

Nita Kekäläinen

Nita & Harri

Kotoa löytyy kaksi bokseria BH TK1 Remo ja FI MVA JK1 BH TK1 Harri von Inis Vitrin.

Remon kanssa on suoritettu käyttäytysmiskoe hyväksytysti ja tokosta saavuettu koulutustunnus TK1. Tällä hetkellä kilpailemme tokossa AVO-luokassa ja harrastamme lisäksi omaksi iloksi silloin tällöin hakuilua ja talvisin valjakkohiihtoa.

"Harrin" kanssa keskitytään PK-puoleen ja suoritettuna on käyttäytymiskoe hyväksytysti ja tavoitteina jälki- haku- ja erikoisjälkikokeet. Jälkikokeista suoritettuna tällä hetkellä koulutustunnus JK1. Talvella harrastamme tokoa ja valjakkohiihtoa. Tokosta on saavutettu TK1-koulutustunnus ja tällä hetkellä kilpailemme AVO-luokassa.

Nita on suorittanut Suomen Kennelliiton Toko- ja Pk-koetoimitsijakurssit, tokon liikkeenohjaajakurssin sekä on suorittanut Palveluskoiraliiton koirankouluttajakurssin.

Nita toimii Kennelkerhon sihteerinä, jäsensihteerinä sekä kuuluu Suur-Savon Kennelpiirin palveluskoirajaostoon.

Tuula Rajansalo

Tuula & Emma

Kotoa löytyy pitkäkarvainen collie BH "Emma", jonka kanssa on suoritettuna käyttäytymiskoe hyväksytysti ja kilpailemme tokossa ALO-luokassa. Emma on myös Suomen Kennelliiton virallinen Kaverikoira.

Harrastamme myös pelastuskoirapuolella henkilöhakua, josta on suoritettuna peruspäivä ja -pimeäkokeet hyväksytysti sekä pimeän loppukoe hyväksytysti. Tavoitteena olisi saada Emmasta virallinen etsintäkoira.

Heidi Kemppainen

Heidi & Aimo

Omia koiria minulla on ollut vuodesta 2000, tällä hetkellä kotona on lapinporokoirat FI & SE MVA JV-10 BH TK1 Poropeukalon Sokeri-Jussi, sen tytär BH Poroporvarin Juhannuspupu ja oma kasvatti Hippulan Ironhide. Lisäksi minulla on muutamia koiria sijoituksessa.

Pentueita meillä on nyt ollut 7, joista 3 leonbergipentuetta ja loput porokoiria. Olen harrastanut useita eri lajeja, mutta tällä hetkellä keskitymme tokoon, rallytokoon, näyttelyihin ja paimennukseen.

Kerhon ohjaajana olen ollut jo useamman vuoden.

Tiina Kankkunen

Tiina ja pojat

Koirien kanssa olen touhunnut yli 15 vuotta. Rotu on saksanpaimenkoira. Kisaamisesta innostuin toisen koirani myötä....10 vuotta sitten.

Tällä hetkellä kotona on 3 sakua.

Sisu alias Fortzato Guide of Will BH, JK3, HK1, EK2, TK1, pelastuspuolta tehty ja nyt eläkkeellä siirtyi eläinten etsintään.

Santtu alias Fortzato The One and Only JK2, HK1, EK1, TK1, kennelliiton kaverikoira.

Susi alias Hilldemans Voldemort BH koe juuri suoritettu. Eli harrastan PK-lajeja, vähän TOKOa. Sekä mitä nyt niiden kanssa keksii puuhailla....

Leena Hartikainen

Leena Ja Rommi

Tyssi, jonka paras kaveri lapsena oli kultainennoutaja.....

Ensimmäisen oman koiran sain ollessani 10v, Jeri oli suomenpystykorva.

Omassa laumassa tällä hetkellä tepastelevat 14v Peppi-hovawart, 8v Onni-mittelspitz, 5v Lenni-mittelspitz sekä vajaa 2v Rommi-hovawart.

Ollaan höntsäilty koirieni kanssa pk-hakua, pk-(sekä erikois)jälkeä, tokoa, rally-tokoa, agilityä. Näyttelyissä ollaan kierretty Suomessa ja ulkomailla, välillä enemmän ja välillä vähemmän.

Olen Suomen kennelliiton TOKO-koulutusohjaaja.

Kennelkerhossa ohjaan tällä hetkellä arkitottelevaisuuksia sekä näyttelytreenejä.