Kennelkerhon koulutusohjaajat

Hannu Myöhänen

HANNU & TUMPPI

Hannu toimi 34 vuotta poliisina ja siitä 28 vuotta poliisikoiraohjaajana, kilpaillen työnsä ohella niin virkakoira- kuin siviilikisoissa.

Rotuina on Hannulla ollut saksanseisoja Akiina's Dino harrastekoirana (valjakkohiihto), saksanpaimenkoirat Jeri (harrastekoira), Rajan Rio ja Karri, dobermann Rambo, rottweiler Colacolan Aquita ja belgianpaimenkoirat malinois Pois Kattoo Clip ja Prowaffe's Dumle poliisikoirina.

Tällä hetkellä kotoa löytyy harrastuskoirina Beuceronit Myöhän Assser, jonka kanssa Hannu harrastaa hakua ja tokoa sekä Black Carambas Oriane Le Belle, jonka kanssa Hannu on suorittanut Bh-kokeen ja haussa HK3:n. Kasvamassa on myös oma kasvatti Myöhän Caroliina, jonka kanssa harjoitellaan hakua.

Hannu on myös suorittanut Suomen Kennelliiton Pk-koetoimitsijakurssin.

Hannu toimii Kennelkerhon puheenjohtajana ja kuuluu Suur-Savon Kennelpiirin palveluskoirajaostoon.

 

Arja Myöhänen

ARJA & ADISA

Arja on ollut Hannun mukana Pois Kattoo Clip, Sucikan AfroditeProwaffe's Dumle, Myöhän Asser ja Myöhän Adisa -koirien koulutuksessa ja käynyt palveluskoirakokeissa alokasluokassa beauceron Myöhän Asserin kanssa ja beauceron Sucikan Afroditen sekä Myöhän Adisan kanssa voittajaluokassa.

Myöhän Adisan kanssa Arja on saavuttanut HK3:n ja FI KVA:n arvon. Adisan kanssa Arja myös kilpailee Toko-kokeissa voittaja-luokassa ja Sucikan Afroditen kanssa hän suoritti järjestyksenvalvojakoirakokeen hyväksytysti vuonna 2007.

Arja on Suomen Kennelliiton TOKO-koulutusohjaaja ja Suomen palveluskoiraliiton koulutusohjaaja. Arja on myös suorittanut Kennelliiton Pk- ja toko-koetoimitsijakurssin sekä tokon liikkeenohjaajakurssin.

Arja toimii myös Kennelkerhon Toko-vastaavana.


Satu Behm

Satu & Tinja

Kotoa löytyy seitsemän koiraa ikähaarukassa 1-13v. Kasvatan pienimuotoisesti shetlanninlammaskoiria, collieita ja bordercollieita kennelnimellä "Sericas".

Olen aloittanut koirien kanssa kilpailemisen jo 20-vuotiaana ja on sen jälkeen kilpaillut henkilökohtaisissa sekä joukkue SM-kilpailuissa Tokossa. Lajeina on tokon lisäksi ollut myös jälki, rauniot ja vesipelastus.

Satu on suorittanut myös lukuisia koiriin liittyviä koulutuksia ja kursseja ja on Kennelliiton TOKO-koulutusohjaaja, - liikkeenohjaaja ja -koetoimitsija.

Maarit Kataikko

Maarit & Lumi

Kotoa löytyy valkoinen kääpiösnautseri Hoarfrost's All Just Joy "Lumi", jonka kanssa vähän näyttelyissä käyty ja kaksi kertaa kokeiltu tokon ALO-luokkaa. Nykyisin kaikenlaista kotioloissa höntsäillään.


Näyttelyitä on jonkin verran tullut kierrettyä. Oppia käyty saamassa Juha Karekselta handler-kurssin osalta ja koiran rakenne-luennolta. Lisäksi olen käynyt Salme Mujusen koiran rakenne-luennolla.

Maarit on kennelkerhon hallituksen jäsen ja webmaster ja toimii näyttelyjaoston-vastaavana näyttelytreenin osalta ja on näyttelytreenien vetäjänä ja silloin tällöin myös arkitottiksen vetäjänä Savonlinnassa.

Nita Kekäläinen

Nita & Harri

Kotoa löytyy kaksi bokseria BH TK1 Remo ja FI MVA JK1 BH TK1 Harri von Inis Vitrin.

Remon kanssa on suoritettu käyttäytysmiskoe hyväksytysti ja tokosta saavuettu koulutustunnus TK1. Tällä hetkellä kilpailemme tokossa AVO-luokassa ja harrastamme lisäksi omaksi iloksi silloin tällöin hakuilua ja talvisin valjakkohiihtoa.

"Harrin" kanssa keskitytään PK-puoleen ja suoritettuna on käyttäytymiskoe hyväksytysti ja tavoitteina jälki- haku- ja erikoisjälkikokeet. Jälkikokeista suoritettuna tällä hetkellä koulutustunnus JK1. Talvella harrastamme tokoa ja valjakkohiihtoa. Tokosta on saavutettu TK1-koulutustunnus ja tällä hetkellä kilpailemme AVO-luokassa.

Nita on suorittanut Suomen Kennelliiton Toko- ja Pk-koetoimitsijakurssit, tokon liikkeenohjaajakurssin sekä on suorittanut Palveluskoiraliiton koirankouluttajakurssin.

Nita toimii Kennelkerhon sihteerinä, jäsensihteerinä sekä kuuluu Suur-Savon Kennelpiirin palveluskoirajaostoon.

Petri Koponen

Pete & Rudi

Kotoa löytyy saksanpaimenkoira uros BH JK3 Acetarasfranco eli "Rudi", jonka kanssa on suoritettu käyttäytymiskoe hyväksytysti ja saavutettu metsäjäljeltä koulutustunnus JK3. Tavoitteet ovat palveluskoirapuolella metsäjäljellä.

Petri on kennelkerhon hallituksen jäsen.

Tuula Rajansalo

Tuula & Emma

Kotoa löytyy pitkäkarvainen collie BH "Emma", jonka kanssa on suoritettuna käyttäytymiskoe hyväksytysti ja kilpailemme tokossa ALO-luokassa. Emma on myös Suomen Kennelliiton virallinen Kaverikoira.

Harrastamme myös pelastuskoirapuolella henkilöhakua, josta on suoritettuna peruspäivä ja -pimeäkokeet hyväksytysti sekä pimeän loppukoe hyväksytysti. Tavoitteena olisi saada Emmasta virallinen etsintäkoira.

Heidi Kemppainen

Heidi & Aimo

Omia koiria minulla on ollut vuodesta 2000, tällä hetkellä kotona on lapinporokoirat FI & SE MVA JV-10 BH TK1 Poropeukalon Sokeri-Jussi, sen tytär BH Poroporvarin Juhannuspupu ja oma kasvatti Hippulan Ironhide. Lisäksi minulla on muutamia koiria sijoituksessa.

Pentueita meillä on nyt ollut 7, joista 3 leonbergipentuetta ja loput porokoiria. Olen harrastanut useita eri lajeja, mutta tällä hetkellä keskitymme tokoon, rallytokoon, näyttelyihin ja paimennukseen.

Kerhon ohjaajana olen ollut jo useamman vuoden.